mandag 3. mai 2010

Utvidet-Klubb-stevner på Levajok i sommer, ønske om invitasjon?‏

Hei Alle Rideklubber i Finnmark!

Som det fremgår av terminlista avholder Levajok Rideklubb 3 stevnehelger i både sprang og dressur, hvor det i dressuren settes opp UK klasser på D-stevnene og hvor all sprang er UK klasser.

Dessverre er det slik at kun 5 klubber kan inviteres. Vi ønsker derfor på forhånd, om mulig å få en antydning på hvilke ryttere fra hvilke klubber som kunne tenke seg å ta turen til våre stevner. Klubber som har ryttere som er på kurs på Levajok samme uke vil bli prioritert, da mye av hensikten med disse kursene er å konkurrere på slutten av kurset. Men når disse er hensyntatt, er det fortsatt 2-3 kubber som kan inviteres.

Det er ikke endelig bestemt hvilke UK klasser vi setter opp, men i dressur blir der LD, LC og LB, og i sprang 60-100cm, inkl ponni.

Vårt mål er å ha disse proposisjonene klare 1 mai. Jeg ber dere derfor gi meg tilbakemelding innen søndag 24/4 om antallet ryttere fra deres klubb som er aktuelle for de ulike 3 stevner i sommer. Levajok Rideklubb vil da invitere klubber ut i fra disse tilbakemeldingene.

Mvh

Dag Smith-Meyer

Leder for stevneutvalget i Levajok Rideklubb

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du er velkommen til å skrive en liten hilsen eller kommentar til oss:)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.