tirsdag 28. september 2010

Snekker og tråkkedugnad

Torsdag 30. september er det snekker-dugnad fra kl 17.30. Det gjenstår arbeid på tribune og handicap-rampe. Vaffel-stekeren kommer.

Søndag 3. oktober er det tråkke-dugnad fra kl 12. Deltager-premie til alle som tar en tråkke-økt. Fyrer opp vaffel-jernet denne dagen også. Hvis noen mangler hest men har lyst å gjøre en innsats, så er det mulig å låne Scarlett eller Lizzie.

Forøvrig er det om å gjøre at flest mulig tråkker så ofte som mulig fremover så vi blir ferdig med underlaget før frosten kommer. Sanda må tråkkes fast før filtmassen som skal på toppen kan legges. Målfrid og Mette sørger for vanning etterhvert. Hallen står åpen, så det er bare å dra dit når det passer.

Man går inn gjennom døra/porten på nordsiden. Den lille døra kan åpnes fra utsiden og porten kan åpnes helt fra innsiden. Lysbryter er på veggen til venstre. Lysbryter til verkstedhallen er i det store sikringskapet, automatsikring nr 7. All hestemøkk må fjernes, gjenværende møkk ødelegger underlaget. Greip og bøtte å samle i står i hallen. Etter avsluttet økt skal alt lys slås av og alle dører lukkes.Mette


Scarlett i hallen etter en tråkkeøkt

4 kommentarer:

 1. Det er blitt kjempe flott:) Vi satser på å dra innom å tråkke litt i høstferien!:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med hall!!!! ENDELIG!!! :-D Viktigheta av å fjerne møkka kan ikke understrekes nok forresten, det er supersupersuper viktig! Møkk som blir liggende blir veldig fort til jord, og jord er ikke bra underlag på en ridebane. Og det blir FORT mye møkk! Det er alltid noen som ikke gidder eller "glemmer" å fjerne etter seg desverre...

  SvarSlett
 3. Jippi:) Blir såå bra! Skal komme å tråkke litt til jul, om jeg får lånt meg en hest;p

  SvarSlett
 4. Herlighet endelig har dokker klart det. GRATULERE LAILA, Eva og Mette og alle andre. Hallen er jo kjempe diger. Tror eg må komme opp til sommeren og se på den Er så imponert for dette vil jo bety enormt for ridesporten i nord.
  Hilsen et gammelt medlem i fra nordreisa

  SvarSlett

Du er velkommen til å skrive en liten hilsen eller kommentar til oss:)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.