onsdag 28. mars 2012

Ridetider



Ridetider – Mette Johansen  - Fredag
Klokka


Kl. 14:00
Saara/Sølvi (20 min)
dressur
Kl. 14:20
Kine/Winnie (20 min)
dressur
Kl. 14:40
Camilla/ Amigo (20 min)
dressur
Kl. 15.00
Arnhild/Evita (40 min)
dressur
Kl. 15:40
Kicki/Rusken - Karoline/Andvari
dressur
Kl. 16:40
 Anita/ Antina (40 min)




dressur
Kl. 17:20
Sara/Mac – Anne/Simba
dressur
Kl. 18:20  Pause/mat
Kl. 19:00
Ida/Augustus –Siren/Quincy  
dressur
Kl. 20:00
Ida/Elo (20 min)
dressur
Kl. 20:20
Elle/Perseus  - Mette/Fammy – Anita/Imre (60 min)
dressur

Lørdag,
Klokka


Kl. 09:00
Elle/Perseus –Ida/Augustus (60 min)

 dressur
Kl. 10:00
Ida/Elo (20 min)
dressur
Kl. 10:20
Anne/Simba- Sara/Mac (60 min)
dressur
Kl. 11:20
Saara/Sølvi (20 min)
dressur
Kl. 11.40
Kine/Winnie (20 min)

 dressur
Kl. 12:00
TEORI – Trening av hest

Kl. 12:45 Pause/Lunsj
Kl. 13:50
Kicki/Rusken – Maria/Kikki  - LEDIG
Sprang
Kl. 14:50
Siren/Quincy  - Mette/Fammy  – Arnhild/Evita – Anita/Imre
Sprang
Kl. 15:50
Camilla/Amigo (20 min)

 dressur
Kl. 16:10
Julie/Lillebror- Kaisa/Lissie (20 min)
dressur
Kl. 16:30
Anita/Antina (40 min)
dressur
Kl. 17:10
Karoline/Andvari  - Mette/Zera -  
dressur








Søndag,
<><><!--[if !supportMisalignedColumns]--> <><><!--[endif]-->
Klokka


Kl. 09:00
Elle/Perseus  - Ida/Augustus 
dressur
Kl. 10:00
Ida/Elo (20 min)
dressur
Kl. 10:20
Kine/ Winnie (20 min)
dressur
Kl. 10:40
Saara/Sølvi (20 min)
dressur
Kl. 11:00
Camilla/ Amigo (20 min)

 dressur
Kl. 11:20
Arnhild/Evita – Anita/Imre

 dressur
Kl. 12:20
Julie/Lillebror – Kaisa/Lissie ( 20 min)

Kl.12:40 Pause/Lunsj
Kl. 13:40
Siren/Quincy – Mette/Fammy
dressur
Kl. 14:40
Maria/Kikki – Karoline/Andvari – Mette/Zera
dressur
Kl. 15:40
Kicki/Rusken – Sara/ Mac  - Anne/Simba
dressur
Kl. 16:40 – 17.20
Anita/ Antina (40 min)
dressur
Avreise til flyplassen senest kl. 17.25 -  Tonje kjører

Med forbehold om endringer!

NB! Husk hestepass.
På lørdagen blir det en time teori, de som deltar på kurset er med på det gratis. For andre interesserte betaler de 100,- ved oppmøte. 

Førstkommende helg!!

Det vil være kafe i ridehallen i helga!  

På lørdag, den 31. mars så kommer Hege Johnsen fra Zero-butikken i Vadsø med hesteutstyr til hallen, så benytt sjansen til å handle litt nytt utstyr.

Ridelistene vil være klar i løpet av dagen.   - og lydanlegget er på plass, så vi alle kan høre hva instruktøren sier!:)
Ser ut til at alt ligger til rette for en flott trening i hallen!

Vel møtt:)

Tonje

torsdag 15. mars 2012

Trege oppdateringer

Beklager at siden har vært dårlig oppdatert siste tiden, men lover at snart er terminlista og annen info på plass!:)

Kort fra styret:

I påskeuka blir det “Marte-treninger” mandag til torsdag. Pris kr 150,- pr ekvipasje. Interesserte melder seg på til Eva Britt, på denne mailadressen.


Ellers blir det “Grønt kort” kurshelg 21.-22.4. Regelverket til Norges Rytterforbund endres i disse dager, så da må alle som skal starte klubbstevner også ha Grønt kort. Så det er bare å gå i gang med friskt mot! Mer info etter hvert.

onsdag 14. mars 2012

Anita-trening først kommende helg!!


Rideklubben har Anita-kurs lørdag 17. og søndag 18. mars.

Pris;    Enetime           kr 300,-                      45 min
           To på timen     kr 200,- pr rytter       45 min

Hall-leie;
            Medlemmer          kr 50,- per time
            Ikke medlemmer  kr 150,- per time
            De som har månedskort/ årskort betaler ikke hall-leie for kurset.

Påmelding innen torsdag 15. mars til
        idunn.dervola@tana.kommune.no