mandag 13. mai 2013

stall anlegg i ridehallen


Tanahall AS

Holmfjell 9845 Tana

 

                                                                                                                              12. mai 2013

Til

Tana Kjøre- og rideklubbs medlemmer

 

Stall i Tanahall as sin verkstedavdeling i Holmfjell

 

Viser til møter og skriv om selskapets interesse for at det skal bli bygd stall.  Dette fordi en stall vil være med å utvikle stedet til et hestesenter med både ridehall, utendørs ridebaner og stall med luftegårder med mer. Det vil samtidig være et tilbud til og en avlastning for de som trener ofte og/eller deltar i konkurranser.

I forbindelse med at en interessent, Kine Pedersen, meldte seg i fjor for å investere i stallanlegg, noe vi var positive til, ble det holdt noen møter. I et skriv i etterkant, ga vi klubben beskjed om at vi vil gi mulighet for også andre til å komme med investeringsopplegg i verkstedet.  Bygging i egen regi kan også bli aktuelt, men er ikke tatt stilling til.

I løpet av vinteren har Tanahall as fått utvidet sin tomt, noe som vil gi plass til både ridebaner og luftegård for hestene. Arealet vil bli målt opp og avmerket i terrenget til sommeren.

Nå i vår har Kine gitt oss beskjed om at hun fortsatt har ønske om å gå i gang med å bygge fullt innredet stall. Alt i en etasje og med noen færre bokser, men likevel en betydelig investering. Også gjødselbeholder må bygges. Hun har vært i kontakt med styret i rideklubben og fått positiv tilbakemelding. Gode muligheter for samarbeid bør da være mulig.

Likevel vil vi også invitere andre med investeringsplaner i verkstedet, om noen klubbmedlemmer skulle ha slike. Enkel plantegning med kostnadsoverslag og finansiering (eks. lån, egenkapital)trengs.

Da sommeren nærmer seg og det meste av utendørs og innendørs arbeider må være ferdig til 1. oktober, vil vi være takknemlig for snarlig svar på henvendelsen, dvs. innen tirsdag 28. mai.

 

Mvh.

Tanahall AS


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du er velkommen til å skrive en liten hilsen eller kommentar til oss:)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.