onsdag 28. oktober 2015

SUPERHELGA

Til idrettslaget/ klubben

Superhelga er vår viktigste møteplass. Her møtes vi på tvers av idretter og på tvers av roller innenfor idretten. En kan få med seg nyttige og inspirerende foredrag om ulike tema, det er mulig å være med på litt aktiviteter og det er god tid til erfaringsutveksling.

Olympiatoppen og Universitetet i Nord-Norge legger, i samarbeid med idrettskretsen, opp til et spennende seminar lørdag der temaet er «Hvordan nå målet?». Enten du er leder, trener, utøver, foresatt, eller bare er generelt opptatt av idrett og fysisk aktivitet, er vi sikker på at du vil ha utbytte av å delta.
Vi er spesielt opptatt av at ledere, styremedlemmer og daglige ledere gis anledning til å diskutere idrettspolitikk og organisasjonsutvikling, og årets ledermøte er lagt til søndag 8. november kl. 09:00 – 12:00! 

Her vil leder i Vardø Idrettsråd, Robert Jensen, innlede ved å fortelle hvordan idrettsrådet jobber i hans kommune. May Bente Eriksen tar for seg Finnmarksidrettens anleggsplan, som skal revideres, og Thorbjørn Johnsen informerer om klubbutvikling og muligheten for samarbeid i den sammenheng.    

I tillegg til det nevnte idrettsseminaret og ledermøtet blir det kurs i Coaching og kommunikasjon.  Det blir økonomikurs, treningskompiskurs i samarbeid med Vadsø kommune, aktivitet med Vadsø Turnforening og kurs i kosthold og basistrening med Olympiatoppen. 

Informasjon om Superhelga ligger i kalenderen på www.finnmarkik.no. Her ligger også påmeldingsskjemaet, som vi ønsker at hver enkelt skal benytte seg av.
Vi håper at dere ser dette som en arena for erfaringsutveksling og kompetansepåfyll, og stiller med styret og andre administratorer på økonomikurs, idrettsseminar og ledermøte!

Vi håper også at dere anbefaler alle trenere og utøvere, både de som konkurrerer og de som mosjonerer, til å få med seg Coaching og kommunikasjon, idrettsseminar, kosthold og effektiv trening!  Deltakelsen er gratis!  Overnatting og kost, dekkes av idrettslaget.
 
Ta kontakt med oss på tlf. 419 00 970 om du lurer på noe!
Marit Arntzen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du er velkommen til å skrive en liten hilsen eller kommentar til oss:)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.